NA ODMORU SMO DO 5.AVG.  SLANJE I PREUZIMANJE KNJIGA OD 6. AVGUSTA

Mapa kostiju - Džejms Rolins

Mapa kostiju - Džejms Rolins
Oblast: Knjizevnost
Artikal: 24781 : Tezina: 0.46 kg
Zalihe: 0 u zalihama
Izdavač: Okean, Beograd
Opis: Beograd 2006, meki povez, stanje odlicno, str. 398, latinica

649 RSD

Dodaj na listu

Mapa kostiju - Džejms Rolins. U jednoj od najpoznatijih katedrala u Nemačkoj, na misteriozan način pobijeni su svi koji su prisustvovali ponoćnoj misi. Iz crkve je odneto neprocenjivo blago – mošti tri biblijska kralja koji su darivali Hrista, legendarna tri mudraca.

Komandant Grej Pirs, novi član odeljenja Sigma, predvodi tim agenata u potrazi za Imperijalnim redom zmaja, tajnim društvom aristokrata čiji su koreni negde u tami srednjeg veka, a cilj im je da, uz pomoć mističnih kostiju, stvore novi svetski poredak. Lavirint tragova ostavljenih u davnoj prošlosti vodi agente Sigme kroz evropske gotske katedrale, preko ostataka sedam čuda Starog sveta do magičnih mesta na kojima su nauka i religija sjedinjeni i predstavljaju pretnju kakva nije viđena od početka vremena.

„Mapa kostiju, roman o starom tajnom društu i potrazi za neprocenjivim antikvitetom, sigurno se može porediti sa Den Braunovim Da Vinčijevim kodom, ali je, u svakom pogledu, mnogo bolja knjiga. Tamo gde je Braunov bestseler predvidiv uprkos dobroj postavci, ova priča je mudro vođena i napeta.“
Buklist