:: Kako poručiti knjige?Knjige možete poručivati kao registrovani korisnik, putem korpe. Knjige možete poručiti i kao gost putem opcije brza kupovina.

Brza kupovina je dodatna opcija namenjena korisnicima sa adresom stanovanja na teritoriji Republike Srbije, koji ne žele da se registruju i poručuju putem "Potrošačke korpe".

Brza kupovina: Na svakoj stranici sa knjigom postoji dugme "Brza kupovina". Nalazi se ispod dugmeta "Dodaj u korpu". Klikom na dugme "Brza kupovina" bićete usmereni na stranicu za poručivanje. Na stranici za poručivanje unesite tačno sve potrebne podatke koji se traže. Nakon što ste popunili formu za poručivanje kliknite na dugme "Poruči pouzećem".

U ovim slučajevima knjige se šalju isključivo Postekspres kurirskom službom ili možete izabrati lično preuzimanje u knjižari, dok se plaćanje poručenih knjiga vrši isključivo pouzećem, tj. pri preuzimanju paketa na Vašoj adresi ili kod nas u knjižari.

Ukoliko poručujete iz Srbije i želite da birate načine dostave i plaćanja, molimo vas da se registrujete i poručujete putem "Potrošačke korpe".

Ukoliko poručujete iz neke druge države, molimo vas da se registrujete i poručujete putem "Potrošačke korpe".