:: Kontakt | O nama

Antikvarneknjige.com

Antikvarneknjige.com je internet knjižara specijalizovana za, ali ne samo, stare i retke srpske i jugoslovenske knjige. U svojoj ponudi imamo probran izbor knjiga starosti od po nekoliko stotina godina, pa sve do novijih rasprodatih izdanja. Ponuda se ažurira svakodnevno.


Pun naziv pravnog subjekta: Antikvarne knjige internet knjižara
Sedište:
Ivana Đaje 14 (prizemlje, interfon 1), Beograd-Vračar
Delatnost i šifra delatnosti: Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta 4791
Matični broj:
62983639
Poreski broj (PIB)
107777543
Web adresa: www.antikvarne-knjige.com


Kontakt telefoni: 
011 2431 179  (radnim danima od 15-18h)
063 75 15 274 (radnim danima od 12-18h)

Radno vreme za lično preuzimanje:
  • utorak    15-18h
  • sreda     15-18h
  • četvrtak  15-18h
  • petak      15-18h
Ne radimo subotom, nedeljom i ponedeljkom.

Često postavljana pitanja


Da li je moguć kontakt SMS porukama? Nije moguć. Ali nas možete tekstualno kontaktirati putem Online Chat-a u dnu ove stranice.

Zašto se niko ne javlja na telefon? Telefonski kontakt je moguć radnim danima od 12-18h. Ako se niko ne javi, pokušajte ponovo za 15-20 minuta ili koristite druge, gore navedene načine kontakta.

Da li je sajt ažuriran? Sajt je ažuriran. Nije potrebno telefonom proveravati da li imamo knjigu.

Da li imate knjigu ...? Sve knjige koje trenutno imamo se nalaze u ponudi na sajtu. Koristite polje za pretragu kako biste pretražili bazu.

Vidim da na sajtu nema, ali bih da pitam da li možda imate knjigu ...? Sve knjige koje trenutno imamo već se nalaze u ponudi na sajtu. Koristite polje za pretragu kako biste pretražili bazu.

Koje je vaše radno vreme? Rado vreme veb sajta je 00-24. Knjige možete poručiti bilo kada. Radno vreme za lično preuzimanje unapred poručenih knjiga u našim prostorijama je navedeno na ovoj stranici (iznad)

Gde se nalazite? Sedište Antikvarneknjige.com se nalazi u Beogradu, ulica Ivana Đaje broj 14 (prizemlje), opština Vračar. S obzirom da smo mi internet knjižara, ako ne želite da vam knjige dostavimo poštom, lično preuzimanje unapred poručenih knjiga moguće je u periodu navedenom na ovoj stranici (iznad)

Da li dostavljate knjige u Hrvatsku, Bosnu...? Da, dostavljamo knjige u sve zemlje sveta putem Pošte ili DHL-om.

Kako poručiti knjige? Knjige možete poručiti opcijom "Brza kupovina" (Srbija) ili dodavanjem željenih knjiga u korpu (Ceo svet / neophodna registracija). Za detaljno uputstvo kliknite na dugme INFO u glavnom meniju, a zatim izaberite "Kako poručiti knjige" ili bilo koje drugo ponuđeno pitanje.

Za odgovore na ostala pitanja kliknite na dugme INFO u glavnom meniju, a zatim izaberite temu. Takođe nas možete i direktno kontaktirati putem ponuđenih kontakt opcija navedenih na ovoj stranici.