Veština zavođenja (Misterijev metod)

Veština zavođenja (Misterijev metod)
Oblast: Psihologija
Artikal: 27064 : Tezina: 0.31 kg
Zalihe: 0 u zalihama
Izdavač: Babun
Opis: Beograd 2008, meki povez, stanje skoro odlično, str. 237, latinica

0 RSD

Dodaj na listu

Veština zavođenja (Misterijev metod). Ne podležući ni najmanje iskušenju da se predstavi kao skroman momak, Misteri, (Erik fon Markovik), proglašen za jednog od najboljih umetnika zavođenja na svetu, stvorio je naučni sistem zavođenja. Njegov do tančina razrađen sistem, Misterijev metod, nudi mnoštvo saveta muškarcima svih fela, uz kompleksne dijagrame, poseban žargon (npr. DVV, demonstracija više vrednosti) i uvrnuti smisao za humor.

Njegov pristup možda ga predstavlja u pomalo negativnom svetlu, kao provokativnog i preterano arogantnog čoveka, ali jedna stvar je sigurna: on je vraški dobar u tome što radi. Smejaćete se, negodovaćete, ali ćete od njega verovatno naučiti što šta o muško-ženskim odnosima.

Misteri je razvio sopstveni metod godinama analizirajući društvenu dinamiku i stupajući u kontakt sa ženama u noćnim klubovima. Svojim psihološkim znanjem on uspeva da im otkloni odbrambeni štit koji lepotice najčešće koriste kako bi se odbranile od nasrtaja „gomile frustriranih smarača“...